Elindult potencianövelő webáruházunk

person Posted By: Benazor list In: Potencianövelő blog On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1183

Elindult potencianövelő webáruházunk, melyben számos alkalmi és kúraszerűen szedhető potencianövelő termék kapható. A potencianövelés mellett magömlés késleltető kapszulák is a kínálathoz tartoznak. 

Célunk, hogy termékeinkkel férfiak életminőségét és szexuális életét javítsuk. Az összes webshopunkban kapható termék OÉTI engedélyes termék, melyek csak növényi hatóanyagokat tartalmaznak.

A potencianövelő szerek általában szájon át szedendő, merevedési zavarban (erektilis dysfunctioban) szenvedő férfiak eseti, alkalomszerű kezelésére szolgáló gyógyszerek, vagy étrend-kiegészítők. Jellemző közös vonásuk, hogy a péniszben a vér áramlásának növelése révén biztosítják a merevedést. A potencianövelők további közös jellemzője, hogy hatásuk kifejtéséhez szexuális ingerre - szexuális izgalomra, vagy érintésre - van szükség.

A webshop a kapszulacenter oldal társoldala, ahol potencianövelőkön és megömléskésleltetőkön kivül megtalálhatóak egészségmegőrzéssel kapcsolatos termékek, mint másnaposság elleni kapszulák, dohányzásról leszoktató termékek, koleszterinszint csökkentők, keringésjavítók vagy éppen zsírégetők is. Termékeink nem minősülnek gyógyszernek, így gyógyszer hatóanyagokat sem tartalmaznak pusztán a természet erejével fejtik ki hatásukat, így az egészségre ártalmatlanok.

A 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmezése szerint: "étrend-kiegészítő: a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan; adagolt vagy adagolható formában kerül forgalomba (például kapszula, pasztilla, tabletta, port tartalmazó tasak, adagolható por, ampulla, csepegtetős üveg vagy más hasonló por-, illetve folyadékforma, amely alkalmas kis mennyiség adagolására)". Már a meghatározásból is egyértelmű, hogy például a gyógynövényteák nem tartozhatnak e rendelet hatálya alá, vagyis e termékcsoportba. Az előírás szerint 'tápanyag' alatt vitaminok, ásványi anyagok értendők.Termékeink kizárólag ebbe a kategóriába esnek, gyógyszerekkel nem foglalkozunk.

Valljuk, hogy az egészséget sokkal egyszerűbb megőrizni, mintsem a betegséget legyőzni.

Hozzászólások

Leave your comment

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December